Načítám...
    Nenalezeny žádné produkty.
    Uživatel
    Menu

    Ochrana osobních údajů

    COOKIES A PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ

    Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies.

    Proti použití souborů cookies během vašeho prohlížení této webové stránky máte možnost vznést námitku na eshop@pechasan.cz.

    Správce osobních údajů, společnost  PechaSan spol. s r.o., se sídlem Písecká 1115, 386 01 Strakonice, IČ 26029944, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 10160, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    a) měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    b) fungování webových stránek;

    Sběr cookies za účelem uvedeným v písm. a) a b) se považuje za zpracování osobních údajů.

    Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

    Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu  eshop@pechasan.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

    Vznese-li subjekt námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

    Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen při vynaložení značného a odborného úsilí.

    Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

    Košík obsahuje nepovolené položky

    Zobrazit košík

    Zboží bylo přidáno do porovnání

    Zobrazit porovnání

    Prosím čekejte...
    Objednávku nelze dokončit, zkuste to prosím později

    Napište nám

    Chcete nám něco sdělit o našich produktech nebo e-shopu? Neváhejte napsat. Budeme se snažit odpovědět co nejdříve, nejdéle do dvou pracovních dnů.

    Zpráva byla odeslána